پخش زنده
English عربي
4911
-
الف
+

سریال عروسکی با موضوع شاهنامه

"مهدی فقیه" یک سریال ۱۴۵ قسمتی براساس شاهنامه می‌نویسد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از خبرگزاری سینماپرس، مهدی فقیه بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با بیان اینکه چندان فرصت نمی‌کند آثار تلویزیونی را دنبال کند، به مهر گفت: در حال حاضر مشغول نوشتن یک سریال عروسکی هستم و خیلی وقت ندارم که سریال‌هایی که در تلویزیون پخش می‌شود را پیگیری کنم.

وی افزود: بیش از ۱۲ سال است که روی این متن که مربوط به شاهنامه است کار کرده‌ام. به نظرم نباید از این موضوع به راحتی گذشت و باید مطالعه عمیق و جستجوی وسیعی درباره آن شکل بگیرد و باید دنبال این مطلب باشیم که فردوسی چه گفته است که به او می‌گویند «حکیم ابولقاسم فردوسی».

بازیگر سریال «علی البدل» درباره جزئیات این اثر و همچنین واکنش رئیس سازمان صدا و سیما به ساخت آن، تصریح کرد: این سریال ۱۴۵ قسمت است و نزدیک ۲ سال پیش عروسک‌های آن ساخته شده است که عروسک‌ها در واقع همان شخصیت‌های شاهنامه هستند. با توجه به صحبت‌هایی که تاکنون داشتیم احتمالا قرار است این سریال عروسکی را زیر نظر معاونت سیما بسازیم.

این بازیگر پیشکسوت درباره علت کم کاری خود در چند سال اخیر، بیان کرد: پیشنهادهایی به من شده است اما من کاری که در شأن مردم ایران و این نظام نباشد انجام نمی‌دهم.

وی ادامه داد: شرایط الان به گونه‌ای شده است که برای بازی در سریال یا فیلمی پول می‌دهند تا ایفای نقش کنند؛ واقعا وقتی این مسائل را می‌بینیم چه انتظاری می‌توان از یک بازیگر داشت. در زمان قدیم بیشتر با احساسات و دل خود کار می‌کردند اما الان اینگونه نیست.

فقیه با بیان این مطلب که هنر باید مطابق با آداب انسانی باشد، گفت: چارلی چاپلین سال‌ها پیش با رعایت این نکته که هنر مطابق با آداب انسانی است، آثاری را تولید کرد که هنوز هم ماندگار است و در اکثر کشورها به نمایش در می‌آید و همه لذت می‌برند. اما فیلم ها و سریال‌های کمدی ما را وقتی یکبار نشان می‌دهند، دیگر نمی‌توان آن را دید. این آثار به گونه‌ای است که چند نفر را بیاورند و یک نفر را مسخره کنند تا مردم شاد شوند که این موضوع دور از شأن صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است و باید به آن به طور جدی‌تری نگاه شود.

بازیگر سریال «شوق پرواز» در پایان با اشاره به برداشتی که سال‌های آینده از هنر این زمان خواهد شد، گفت: دویست سال دیگر همانطور که الان از هنر دوره اسلامی صحبت می‌کنیم و به نیکی از آن یاد می‌کنیم، درباره هنری که در این زمان ارائه شده است صحبت و قضاوت خواهد شد. متاسفم اما باید بگویم که داریم ترقی معکوس می‌کنیم. ما دلمان می‌سوزد، چون می‌خواهیم شکوفا باشیم و در بخش هنر بهترین آثار را ارئه دهیم. نه اینکه تازه بخواهیم آثار ترکیه ای را ترجمه کنیم و نشان مردم دهیم.

س ح / س م

نظر شما
ارسال نظر